STUDIO DRAAK

Wie zijn we eigenlijk?


We zijn een bescheiden organisatie met een grote liefde voor vorm, kleur en design. We proberen te blijven verrassen met frisse concepten en zitten altijd vol inspiratie.

Met meer dan 17 jaar ervaring in de reclame voor grote – internationaal bekende – klanten heb ik me gespecialiseerd in concept en vormgeving.

Als kind was ik altijd aan het tekenen en bezig met dingen creëren. Na een eerste grafische opleiding en enkele jaren aan de academie in Amsterdam, kon ik van die hobby – of liever gezegd passie – mijn werk maken. Een droom. Tot op de dag van vandaag blijf ik ook buiten werktijden het liefst bezig met InDesign, Illustrator en Photoshop. In m’n vrije tijd ben ik een enthousiaste fotograaf.

Na het afronden van Leisure Studies aan de universiteit bleef de eerder afgeronde opleiding Fashion Management kriebelen bij Faye. Met een liefde voor mode, interieurinrichting en stijl snakte ze naar meer creativiteit. Een perfecte aanvulling voor Studio Draak.

De drukkerij waar we nauw mee samenwerken garandeert kwaliteit en een scherp oog voor details. We streven altijd naar kwalitatieve producten die we kunnen aanbieden voor een eerlijke prijs.

Ervaring

Al meer dan 17 jaar ervaring als vormgever in de reclame voor grote nationaal bekende klanten en vele jaren bezig met Studio Draak.

Specialisme

Voor een conceptdenker in de reclame zijn de ideeën eindeloos. Als vormgever gespecialiseerd in Illustrator en Photoshop.

Passie

Als kind altijd aan het tekenen. In m’n vrije tijd ook een enthousiaste fotograaf. Van je hobby je werk maken is een droom.

EEN CREATIEVE WERELD

We zijn continu bezig met creëren en zoeken altijd naar nieuw talent.


Bij Studio Draak zitten we boordevol ideeën... maar het kunnen er nooit genoeg zijn 🙂 We werken graag samen met talentvolle illustratoren en enthousiaste, nieuwe creatieven. Stroomt creativiteit ook door jouw aderen en denk je dat we een mooie samenwerking kunnen aangaan? Twijfel dan niet en mail ons!

Ons betrokken team


Dustin Remmé

Vormgeving en concept


Faye Mandy de Jong

Inspiratie en concept


De drukkerij

Onze betrouwbare partner