Een kleine organisatie met een grote liefde voor vormgeving en kleur.


Met jarenlang ervaring in de reclame voor grote nationale én internationale merken gespecialiseerd in creatie en vormgeving. Als kind was Dustin altijd al aan het tekenen en creëren. Na een eerste grafische opleiding en een specialisatie in art direction aan de academie in Amsterdam kon hij van die hobby – of inmiddels passie – zijn werk maken. Een droom! Tot op de dag van vandaag ook buiten werk het liefst bezig met InDesign, Illustrator en Photoshop. In zijn vrije tijd is hij een enthousiaste fotograaf met zijn gezin als kritisch publiek.

Na het afronden van Leisure Studies aan de universiteit bleef de eerder afgeronde opleiding Fashion Management kriebelen bij Faye. Met een liefde voor mode, interieurinrichting en stijl snakte ze naar meer creativiteit. Met haar enthousiasme en tomeloze inzet de perfecte aanvulling voor Studio Draak.

Ervaring

Jarenlang ervaring in de reclame als vormgever en art director voor grote nationale én internationale merken.

Specialisme

Voor een conceptdenker in de reclame zijn de ideeën eindeloos. Als vormgever gespecialiseerd in Illustrator en Photoshop.

Passie

Als kind altijd al aan het creëren. In vrije tijd ook een enthousiaste fotograaf. Van je passie je werk maken is een droom!

We houden altijd een oog open voor nieuw talent!


Bij Studio Draak zitten we boordevol ideeën, maar het kunnen er nooit genoeg zijn. We werken graag samen met talentvolle illustratoren. Stroomt creativiteit ook door jouw aderen en denk je dat we een mooie samenwerking kunnen aangaan? Twijfel niet en mail ons om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ons betrokken team


Dustin

Creatie en vormgeving

Faye Mandy

Inspiratie en concept

De drukkerij

Onze betrouwbare partner