EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Van ‘Droomfabriek’ zijn er nu ook vrolijke geboortehuisjes.

De vrolijke geboortekaartjes ‘Droomfabriek’ waren al verkrijgbaar, maar nu zijn ze er ook als leuke geboortehuisjes. De unieke gepersonaliseerde geboortehuisjes van Studio Draak zijn het leukste alternatief voor een geboortekaartje. Ze kunnen plat worden verstuurd in de meegeleverde envelop inclusief houten stokje. Jullie familie en vrienden zetten ze in enkele seconden zonder lijm en moeite in elkaar. Met een klein spijkertje zijn ze zelfs leuk op te hangen.

Bekijk alle varianten eens.

De enveloppen zijn een cadeau van ons en zitten er gratis bij. Enne… waar de concurrent je nogal eens in de maling neemt, zijn bij ons alle prijzen inclusief drukkosten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *