EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Eén zonnestraal op een zondagmiddag en we hebben weer volop inspiratie voor nieuwe geboortekaartjes.

Geboortekaartjes

Jullie zouden het wel van de daken willen schreeuwen: ‘Wij krijgen een lieve baby!’ Dit is zo’n bijzonder moment, daar hoort een bijzonder geboortekaartje bij. Wij van Studio Draak snappen dat als geen ander en ontwerpen hippe, vernieuwende, eigenwijze, lieve en inspirerende geboortekaartjes met te gekke prents.

We zijn dagelijks bezig met vormgeving en ontwerp en zitten altijd volop inspiratie. Zelfs zo’n regenachtige zondagmiddag middenin de zomer brengt ons niet van ons stuk. Slechts één zonnestraal is er nodig om ons weer vrolijk te krijgen 😉

Bekijk onze collectie eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *