EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Onze nieuwste geboortekaartjes ‘Vrolijke hummels’ nu verkrijgbaar.

Geboortekaartjes

De schattige kleintjes op onze nieuwste serie geboortekaartjes noemen we ‘Vrolijke hummels‘.  Er zijn maar liefst vier varianten in zachte kleurtjes. Op verzoek kunnen we de kleuren aanpassen. De eenvoud en gezellige typografie maken deze geboortekaartjes extra bijzonder. De naam en overige gegevens van jullie kleine staan aan de binnenzijde.

Onze geboortekaartjes hebben een standaard afmeting van 11 x 11 cm en worden altijd gedrukt op hoogwaardig papier (340 grams) dat met zorg is uitgekozen. Een halfmatte afwerking zorgt voor een nog kwalitatievere uitstraling. De bijpassende enveloppen zijn gratis… een cadeautje van ons!

Bekijk alle varianten eens.

We besteden minstens zoveel aandacht aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van onze ontwerpen. Waar de concurrent je nogal eens in de maling neemt, zijn bij ons alle prijzen altijd inclusief drukkosten!

2 Replies to “Onze nieuwste geboortekaartjes ‘Vrolijke hummels’ nu verkrijgbaar.”

 1. Dennis schreef:

  Beste Dustin,

  Ik wil jou namens Priscilla en mijzelf bedanken voor de levering van het geboortekaartje.

  Wij zijn er enorm blij mee en hebben reeds van verschillende ontvangers van het kaartje complimenten ontvangen. De kleurstelling, maatvoering, papiersoort en het gebruikte lettertype vinden wij heel erg mooi. Kortom: een echt topkaartje voor een goede prijs.

  Ik zal jou bij een ieder, die een kind verwacht, aanbevelen.

  Cheers,
  Dennis & Priscilla (& niet te vergeten baby Lev)

 2. admin schreef:

  Hi Dennis en Priscilla,

  Bedankt voor jullie mooie bericht. Blije reacties is toch de voornaamste reden waarom we dit zo leuk vinden om te doen. Geniet van jullie mooie tijd samen met Lev.

  Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *