EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Onze nieuwe postkaarten rollen vers van de pers.

Postkaarten

Wat zijn we blij dat onze postkaarten binnen zijn! We hebben zes schattige series ontworpen met mooie veertjes, lieve vogeltjes en nog veel meer. We drukken op heerlijk dik – maar liefst 330 grams – en hoogwaardig papier met een halfmatte uitstraling. Om de prijs zo prettig mogelijk te maken, zijn ze ook als setjes van vier verschillende kaarten in één serie verkrijgbaar.

Bekijk ze allemaal eens

Kwaliteit postkaarten

De kaarten van Studio Draak zijn natuurlijk leuk om te versturen, maar misschien nog wel leuker op de muur van een kinderkamer of stoere loft. Gewoon met een plakbandje of zelfs in een lijstje. Ze zijn vanzelfsprekend van goede kwaliteit. We drukken op maar liefst 330 grams enkelzijdig gestreken sulfaatkarton. Dat klinkt ingewikkeld, maar betekent gewoon dat het lekker dikke kaarten zijn. We bezuinigen nooit op drukwerk en kiezen altijd voor de beste materialen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *