De nieuwe postkaarten ‘Karakteristieke konijntjes’ rollen net van de pers.

Postkaarten

Daar zijn ze dan… onze nieuwe postkaarten ‘Karakteristieke konijntjes’. Wat vind jij van de vier nieuwe ontwerpen? Deze kleurrijke set (105 x 148 mm) is lekker vrolijk. De schattige illustraties en heerlijke kleuren maken de kaarten helemaal van nu.

Bekijk ze eens op je gemak

Kwaliteit postkaarten

De kaarten van Studio Draak zijn natuurlijk leuk om te versturen, maar misschien nog wel leuker op de muur van een kinderkamer of stoere loft. Gewoon met een plakbandje of zelfs in een lijstje. Ze zijn vanzelfsprekend van goede kwaliteit. We drukken op maar liefst 330 grams enkelzijdig gestreken sulfaatkarton. Dat klinkt ingewikkeld, maar betekent gewoon dat het lekker dikke kaarten zijn. We bezuinigen nooit op drukwerk en kiezen altijd voor de beste materialen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *