EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Wauw. Wat een enthousiasme op onze Summer Sale. Bedankt!

Postkaarten.

Onze redelijk spontane Summer Sale afgelopen weekend werd zo enthousiast ontvangen, dat we nog steeds bezig zijn met inpakken. Zo gaaf en wat een leuke reacties op Facebook, bedankt allemaal. We zijn alle bestellingen zo snel mogelijk aan het verwerken, zodat iedereen deze week nog z’n favoriete kaarten in huis heeft. Daarna nemen we een kopje koffie, doen we heel eventjes de voeten op de bank. Maar daarna gaan we weer met net zoveel passie verder met het ontwerpen van nieuwe kaarten. Dus heel snel weer meer nieuws in onze winkel.

https://studiodraak.nl/product-categorie/postkaarten/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *