Wij zijn nú al helemaal klaar voor de feestdagen met onze Kerstkaarten :)

Kerstkaarten

We weten het. Het is wat vroeg. Net als de pepernoten dit jaar. Maar toch kunnen wij niet wachten op de feestdagen en introduceren nú al onze serie Kerstkaarten Very merry Christmas. En onze nieuwe cadeaukaartjes maken een mooi verpakt pakje nog net iets mooier. Niets leuker dan een kleine handgeschreven boodschap bij het nieuwste hippe kookboek of een lekkere fles roze bubbels. En voor Postcrossers natuurlijk ook perfect voor die leuke persoonlijke krabbel. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt.

Bekijk ze eens op je gemak

Kwaliteit Kerstkaarten

We drukken op maar liefst 330 grams enkelzijdig gestreken sulfaatkarton. Dat klinkt ingewikkeld, maar betekent gewoon dat het lekker dikke kaarten zijn. We bezuinigen nooit op drukwerk en kiezen altijd voor de beste materialen!

Share this post2 thoughts on “Wij zijn nú al helemaal klaar voor de feestdagen met onze Kerstkaarten :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *