EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

We hebben nu ook unieke sluitstickers bij Studio Draak.

Sluitstickers

Een totaal nieuw product in onze winkel is extra bijzonder en spannend. Vind je ze net zo leuk als wij? Is het een échte aanvulling van het Studio Draak assortiment? Wij zijn altijd benieuwd naar je mening. Wat vind je bijvoorbeeld van onze nieuwe sluitstickers? Ze maken een Snail Mail pakketje of mooie envelop nóg bijzonderder. Ook leuk voor Postcrossing, op schriftjes of de muur van een kinderkamer en bij een handgeschreven boodschap. We hebben diverse ontwerpen met steeds zes unieke stickers per vel.

Bekijk ze allemaal eens

Onze stickervellen worden op hoogwaardig PVC folie gedrukt en afgewerkt met een mooie mat laminaat. Ze krijgen daardoor een prachtige uitstraling met een lichte gloed van parelmoer.

2 Replies to “We hebben nu ook unieke sluitstickers bij Studio Draak.”

  1. Jessica schreef:

    Ik vind de sluitstickers een echte aanvulling op jullie assortiment. Ze maken bijvoorbeeld een “craft-envelop” extra bijzonder. Doordat de stickers bij jullie ansichtkaarten passen, past de envelop ook weer bij de kaart in de envelop. In het echt zijn de stickers nog mooier dan op de site. De parelmoerglans en de uitsnede maakt de stickers ook anders dan andere stickers.

    1. Dustin Remme schreef:

      Bedankt voor je mooie reactie Jessica. We proberen inderdaad leuke series te maken van onze producten. Hopelijk kunnen we je binnenkort weer verrassen met nieuwe ontwerpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *