EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Fijnewebadresjes.nl vindt ons een fijn webadresje :)

fijnewebadresjes.nl

Anderen vinden ons een fijn webadresje. Wie zijn wij om dat tegen te spreken? Als ze een kaartje sturen voor een verjaardag maken ze er graag een écht cadeautje van. Extra mooi schrijven, wat masking tape en uiteindelijk maken ze het af met een toffe sluitsticker op de envelop. Favoriet momenteel zijn de zwart-wit-gouden stickertjes van Studio Draak 🙂

Lees het blog op fijnewebadresjes.nl

Fijne webadresjes is hét uitgangspunt als je op zoek bent naar de mooiste en meest bijzondere adresjes op het web. Verrassend, uniek en bovenal overzichtelijk! Struin mee langs de fijnste adresjes van het web…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *