EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Speciaal voor de koning: nieuwe sluitstickers met een Hollands tintje.

Sluitstickers

Lang leve de koning. We zijn ge├»nspireerd door de bekendste kleuren en introduceren onze nieuwe sluitstickers met een Hollands tintje. Benieuwd wat je ervan vindt, maar nu eerst… een oranje tompouce en schmink op de wangen ­čÖé

Bekijk alle sluitstickers eens

Onze sluitstickers maken een Snail Mail pakketje of mooie envelop n├│g bijzonderder. Ook leuk op schriftjes, de muur van een kinderkamer of handgeschreven boodschap. De stickervellen worden op hoogwaardig PVC folie gedrukt en afgewerkt met een mooie mat laminaat. Ze krijgen daardoor een prachtige uitstraling met een lichte gloed van parelmoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *