EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Daar zijn ze dan… onze nieuwste geboortekaartjes!

Geboortekaartjes

Deze nieuwste serie gevouwen geboortekaartjes (11 x 11 cm) zijn helemaal gezellig met de kleine figuurtjes. De eigentijdse kleuren en stippen maken het kaartje extra bijzonder. De naam van jullie kleine staat op de voorzijde en de overige gegevens staan aan de binnenzijde. Verkrijgbaar in vier kleuren. Welke is jouw favoriet?

Bekijk ze eens op je gemak

Onze geboortekaartjes zijn een feest om te versturen én te ontvangen. We drukken op hoogwaardig 340 grams papier dat met zorg is uitgekozen. De enveloppen zijn een cadeau van ons en versturen we gratis vooraf. Waar de concurrent je nogal eens in de maling neemt, zijn bij ons alle prijzen inclusief drukkosten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *