EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

‘t Creatieve blog ButtyDaantje schrijft over Studio Draak!

ButtyDaantje

Daniëlle is het creatieve brein achter het blog ButtyDaantje. Ze heeft deze week een geweldig artikel geschreven over onze sluitstickers. Ze legt je ook uit hoe je een bijzonder Snailmail pakket maakt. Ben je nieuwsgierig? Vergeet dan zeker niet de leuke video te bekijken! Enne… als je snel bent kun je nog meedoen aan haar winactie en maak je kans op een Studio Draak stickervel 🙂

Lees het hele artikel

Op het creatieve blog van Daniëlle over snailmail, handletteren en DIY vind je elke dinsdag en donderdag een nieuwe, inspiratieve blogpost. Daarnaast vind je er ook af en toe toffe reviews, winacties, recepten en zo nu en dan een gastblog! Kijk eens gezellig rond en vergeet haar niet te volgen!

Fotografie: Daniëlle van ButtyDaantje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *