EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Een cadeautje met de post!

We proberen jullie steeds te blijven verrassen met nieuwe ontwerpen. Maar soms… soms worden wij ontzettend verrast 🙂 Wat een ontzettend lief gebaar Bibi en leuk dat je altijd zo enthousiast bent over Studio Draak. We zien regelmatig unieke creaties langskomen op Instagram, maar geweldig om zoiets met de post te krijgen. Een cadeautje!

Zijn jullie net zo creatief en maken jullie ook bijzondere pakketjes, eigenwijze kunstwerkjes of iets heel anders met Studio Draak producten? Laat het ons weten. Stuur ons een mailtje, tag ons op Facebook, schrijf een bericht op Instagram… wat je wilt. Wij zijn heel benieuwd!

Studio Draak Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *