EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Onze vrolijke serie postkaarten ‘Fluitend de dag door’ maakt elke dag een beetje zonnig.

Postkaarten

Wat een geweldig moment om onze nieuwe serie postkaarten ‘Fluitend de dag door’ te introduceren… het is lekker nazomer! Maar met deze fluitende vogeltjes en fijne kleuren wordt ‘t vanzelf elke dag een beetje zonnig 🙂 We produceren onze kaarten op prachtig stevig sulfaatkarton met halfmatte afwerking op de voorzijde. Dat klinkt technisch, maar betekent gewoon dat ze extra mooi zijn en perfect te beschrijven 🙂

Bekijk de nieuwe serie >

Al onze postkaarten zijn los verkrijgbaar Ă©n als extra voordelige serie van vier unieke ontwerpen. Wat is jouw favoriete serie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *