EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Update: Studio Draak staat ook nu klaar!

Studio Draak staat klaar om op ieder moment te reageren op een nieuwe realiteit. We doen er alles aan om de continuïteit van onze service voor al onze klanten te waarborgen. 

Productie van drukwerk
De productie bij onze drukkerij draait en we verwachten op dit moment geen grote vertragingen. Een aantal van hun medewerkers zijn andere diensten gaan werken omwille van de opvang van kinderen. Ook dat zorgt nu niet voor vertraging van de productie. Geboortekaartjes kunnen dus zoals voorheen tijdig gedrukt en verstuurd worden. Onze stationery producten hebben we op voorraad en ook nieuwe voorraad kan nog steeds snel geleverd worden.

Pakket- en postbezorging
‘t Is drukker dan normaal bij PostNL en DHL, maar pakketten worden voor zover bekend nog zonder grote vertragingen afgeleverd in zowel Nederland als België. Vanzelfsprekend zijn wij voor de bezorging van geboortekaartjes en andere producten afhankelijk van deze partijen.

Bij overmacht zullen we klanten persoonlijk benaderen en waar nodig in overleg zoeken naar een passende oplossing 🙂


VOOR VRAGEN ZIJN WE BEREIKBAAR >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *