EIGENWIJZE ONTWERPJES OM BLIJ VAN TE WORDEN

Wij hebben zin in een sprankelende Kerst!

Studio Draak kerstkaarten

We introduceren vandaag onze nieuwste serie kerstkaarten. De vier kleurrijke kaarten met sprankelende gouden foliedruk zijn een feest om te versturen voor Kerst. De bijzondere kleuren en glinsterende accenten maken ze extra feestelijk. Verkrijgbaar als losse kaarten of als extra voordelige set van vier unieke ontwerpen. Heb jij ze allemaal al ontdekt? En helemaal leuk: je vindt ze nu nóg voordeliger in ons kerstpakket met maar liefst 24 unieke kerstkaarten!

Wat hebben wij alweer zin in Kerst. Met het zonnetje op het bureau lijkt het nog ver weg, maar over 6 weken is ‘t alweer tijd voor een van de gezelligste feesten van het jaar. We wensen je alvast een sprankelende Kerst 🙂

NU SHOPPEN >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *